UPS-teknik i Väst AB

 

Om oss

Sedan starten år 2002 har mycket hänt på UPS-teknik! Med mer än 20 år i branschen och 22 medarbetare är vi idag en stark partner och helhetsleverantör när det gäller säker strömförsörjning. Vi levererar produkter med mycket hög kvalitet och driftsäkerhet, rätt pris/prestanda och enkelt handhavande. Detta ger tillsammans med våra kompletta servicetjänster våra kunder en kontaktyta oavsett om det gäller produkter eller service inom säker strömförsörjning.

Via vårt stora lager i Kungälv kan vi erbjuda snabba leveranser och där har vi även ett eget testrum för att kvalitetssäkra anläggningar innan leverans. Vi utför kundanpassade tester dvs mätningar och belastningsprov på anläggningar tillsammans med kunden. Vi har också utrustning för elkvalitetsmätningar och analyser på elnät samt utrustning för att utföra kompletta batterikapacitetstest på alla stationära batterier både bly och nicd.

Vi levererar säker strömförsörjning till bl a sjukhus, industri, serverhallar, fartyg, nätbolag och privata företag. Dessutom utför vi service och tillhandahåller slitdelar till samtliga fabrikat inom UPS, DC-system och reservkraft.

 

Vision

Vi ska vara det självklara valet vid försäljning och service av säker strömförsörjning. Med högsta kvalité på produkter och tjänster och med kunden i fokus ska vi vara den mest pålitliga och ansvarsfulla partnern för alla som behöver säker strömförsörjning.

 

Samarbetspartners

Vi jobbar flera leverantörer för att kunna erbjuda bästa lösningen till våra kunder. Nedan ett urval med de vi jobbar med.

UPS-teknik har ett nära samarbete med Kehua Tech, som har 35 års erfarenhet av att tillverka samt utveckla UPS och DC-system. Kehua Tech som är ISO certifierade är Kinas största UPS-tillverkare med en årlig produktion av 1 000 0000 UPS-system. 

Som samarbetspartner med Schneider Electric kan vi erbjuda deras stora utbud som tex APC Galaxy UPS:er.

Via Elcos i Italien kan vi leverera kompletta reservkraftsaggregat för placering både inomhus på ram eller utomhus i container. 

Vi är även samarbetspartner med Hoppecke Batterien GmbH vilket innebär försäljning och service på ventilreglerade och fritt ventilerade blybatterier samt nicd-batterier. UPS-teknik har också avtal med ett antal lokala batteriföretag vilket innebär att vi kan hitta specialanpassade batterilösningar med snabb leverans till våra kunder.

 

UPS-teknik kan även, via vårt dotterbolag Energiteknik i Kungälv AB (www.enertek.se), leverera kompletta solenergilösningar som kopplas in till elnätet och därmed minskar behovet av inköpt el för våra kunder. Avancerade system med enkelt handhavande och övervakningsbara via internet.

 

Miljöpolicy

Här finner du information om UPS-teknik miljöpolicy:

Kvalitetspolicy

Här finner du information om UPS-teknik kvalitetspolicy: