Nyheter


» Servicetekniker sökes
Lediga tjänster

2019-09-17

Utvecklas till Servicetekniker - säker strömförsörjning hos oss!

Vi söker dig som vill utvecklas till Servicetekniker hos oss. Arbetet är självständigt och har en stor variation. Servicegruppen är ett gött gäng!

Läs mer under: https://www.ups-teknik.se/lediga-tjanster och välkommen med din ansökan!


» Vi söker medarbetare till verkstad / lager
Lediga tjänster

2019-07-19

Vi startar om rekrytering till verkstad / lager! Vi välkomnar ansökningar både från er som är nya på arbetsmarknaden och er med erfarenhet! Se mer information under lediga tjänster.
https://www.ups-teknik.se/lediga-tjanster


» Vi söker fler medarbetare!
Vår verksamhet växer och vi utökar personalstyrkan

2019-05-20

Vi behöver förstärka både säljavdelningen och vårt serviceteam och söker teknisk säljare och servicetekniker. Vi välkomnar ansökningar både från er som är nya på arbetsmarknaden och er med erfarenhet! Se mer information under lediga tjänster.
https://www.ups-teknik.se/lediga-tjanster


» Leverans reservkraft
Vi har levererat en container till kund utanför Kungälv.

2018-09-07

Leverans av reservkraft 275kVA placerat i container till kund utanför Kungälv. En komplett anläggning bestående av en Volvo dieselmotor, Stamford generator och Elcos styrenhet ger bra driftsäkerhet och enkelt handhavande.


» UPS KR33-version 2
Nu lanserar vi KR33V2, 10-120kW moduluppbyggd UPS

2018-05-31

Vår nya serie UPS KR33-V2 är en moduluppbyggd 3-fas UPS i effektområdet 10-120kW (pf1 på utgången). Den har mycket hög verkningsgrad, kompakt format, förberedd för parallelldrift och även funktioner för t ex Eco-mode med snabb omkopplingstid vid nätstörning. Det går även att tidsstyra Eco-mode vilket innebär att när verksamheten är igång är UPS i ON-line drift och på helger och nätter är UPS i Eco-mode för att spara energi. Bilden visar 2x120kW UPS i parallelldrift. Kontakta oss för mer info!


» Reservkraft 385kVA
Containerlösning till kund utanför Stockholm

2018-05-15

Leverans och driftsättning av ett reservkraftaggregat på 385kVA i en container till en kund strax utanför Stockholm. Våra duktiga tekniker ser till att anläggningen levereras driftklar och godkänd för användning.


» Tillbyggnaden klar
Den 3:e juli fick vi tillgång till våra nya och tillbyggda lokaler!

2017-07-12

Entreprenaden blev godkänd och den 3:e juli tog vi över våra nya lokaler. Tillbyggnaden innefattar kontor, lunchrum, ny serviceavdelning, träningsrum, andra personalutrymmen, parkeringsgarage och ett nytt stort lager. Vi ser fram emot att kunna använda våra nya lokaler och vi är övertygade om att detta blir ett stort lyft för hela UPS-teknik.


» UPS-teknik fyller 15 år!
I mars månad år 2002 startade UPS-teknik och det skall firas!

2017-03-29

År 2002 startade UPS-teknik. Vid starten var det endast en anställd, idag är vi 17 medarbetare. Då hyrde vi ett litet kontor i Kungälv, idag är vi fortfarande kvar i Kungälv men håller till i egna lokaler och håller dessutom på med en stor utbyggnad. Vi kommer att ha festligheter under året och mer information kommer att presenteras via inbjudningar och via hemsidan.

Vi har nu under mars månad fått tillgång till etapp 1 i vår utbyggnad vilket innebär bl a att vår serviceavdelning har flyttat till en ny del av byggnaden. Vi har även fått tillgång till mer allmänna ytor - Kök, konferens och mötesrum. Utbyggnaden är ett stort steg i rätt riktning för vår verksamhet och ger oss ännu bättre möjligheter att utöka verksamheten på ett bra sätt.

Vi har även startat upp den första etappen i vår solcellsanläggning. När hela solcellsanläggningen är i drift då kommer vi att vara självförsörjande på elenergi till ca 80% vilket är ett naturligt steg i vårt miljöarbete. Dessutom fungerar anläggningen som demo och testanläggning för våra solenergiprodukter.


» Besök från Kehua
Joey från Kehua Tech besöker UPS-teknik

2017-03-13

Den 13:e mars hade vi besök av Joey från vår UPS-leverantör Kehua Tech. Vi försöker alltid ha ett årligt möte för att diskutera igenom produkter, marknad och gemensamma aktiviteter. Vi diskuterar förbättningar, önskemål från Kehua, oss och kunder samt får en presentation av nya och kommande produkter. Kehua Tech levererer produkter över hela världen och behovet ser olika ut i olika länder vilket gör att ett möte på plats hos oss i Kungälv uppskattas mycket av både UPS-teknik och Kehua Tech.


» Reservkraftverk
Leverans av 100kVA reservkraft i container

2016-11-10

Leverans av reservkraftcontainer till kund i södra Sverige. Effekt 100kVA och tank för 4 dygns driftstid. UPS-teknik levererar en komplett lösning inklusive projektering, markarbete, elinstallation, driftsättning samt support och service.


» Ny hemsida
Vår hemsida får nytt utseende!

2016-08-22

Nu släpper vi äntligen vår nya hemsida. Tanken är att hemsidan skall vara mer lättnavigerad, uppdaterad med nyheter och produkter samt med mer komplett information. Hemsidan kommer att kompletteras med mer nyttig information allt eftersom. Kom gärna med feedback, rapportera fel eller skicka andra önskemål till info@ups-teknik.se. Det går även ge oss feedback genom att fylla i formulär på sidan "kontakt". Vi är tacksamma för feedback / förslag på ändringar och förbättringar!


» UPS-teknik bygger ut!
Fler kontor och större lager

2016-07-31

I höst påbörjas vår stora utbyggnad. Då vi har ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster så kommer vi att anpassa våra lokaler för utökning av verksamheten. Detta gör vi genom att bygga ut antalet kontorsplatser, utöka lager samt bygga en ny verkstad / test-anläggning. Arbetet kommer starta under september månad 2016 och vara klart innan sommaren 2017. Mer information och bilder kommer att publiceras via hemsida och facebook.