Lediga tjänster 

 

 

Elverkstad- och lagermedarbetare till UPS-Teknik i Väst AB

 

Om tjänsten

Vi söker en medarbetare för elverkstads- och lagerarbete till vår verksamhet i Kungälv. Du kommer att arbeta med att sammanställa elektriska produkter för UPS och batterisystem. Vi anpassar UPS-lösningar med dokumentation samt testar detta i vår verkstad innan leverans till våra kunder. Arbetet innefattar även att skicka och ta emot gods, färdigställa kundleveranser, administrera lagervaror, hålla ordning på lager/verkstad och tillhörande uppgifter. Du kommer ingå i Teknik-teamet och arbeta i nära samarbete med Lageransvarig.

Vem är du?

Du är stresstålig, flexibel, lösningsorienterad och gärna morgonpigg. Du är händig och gillar tekniska lösningar och har erfarenhet av att arbeta med el. Du gillar att ha ordning och reda samt är noggrann i ditt arbetssätt. Du gillar att arbeta självständigt och planera din dag men du gillar även variation då behovet kan ändras under dagen beroende på vad som måste prioriteras. Vi kommer att lära dig de delar du behöver för att utvecklas i tjänsten men ett intresse och nyfikenhet för att lära är bra egenskaper.

Kvalifikationer

·         Tidigare erfarenhet eller utbildning inom teknik och el

·         God social förmåga

·         Van att arbeta med datasystem

·         Tycka om att arbeta både självständigt och i grupp

·         B-körkort

·         Goda kunskaper i tal och skrift på Svenska och baskunskaper i Engelska

Önskvärt

·         Tidigare erfarenhet från lagerarbete

·         Truckkörkort

 

Vad erbjuder vi?  

En heltidsanställning i ett tryggt företag i fräscha lokaler i Rollsbo. Vi är måna om personalen, det finns gym i lokalerna samt erbjuds friskvårdsbidrag.

Schemalagd arbetstid måndag-fredag 07:00-15.45 med viss flextid.

Företaget har tecknat kollektivavtal mellan Teknikföretagen och IF Metall.

Ett utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid anställning.

 

Om oss

Sedan starten år 2002 har mycket hänt på UPS-teknik. Med 20 år i branschen och 22 medarbetare är vi idag en stark partner och helhetsleverantör när det gäller säker strömförsörjning. Vi levererar produkter med mycket hög kvalitet och driftsäkerhet, rätt pris/prestanda och enkelt handhavande. Detta tillsammans med våra kompletta servicetjänster ger våra kunder en kontaktyta oavsett om det gäller produkter eller service inom säker strömförsörjning.

Via vårt lager i Kungälv kan vi erbjuda snabba leveranser och där har vi även ett testrum för att kvalitetssäkra anläggningar innan leverans. Vi utför kundanpassade tester, dvs mätningar och belastningsprov på anläggningar tillsammans med kunden. Vi har också utrustning för elkvalitets-mätningar och analyser på elnät samt utrustning för att utföra kompletta batterikapacitetstest på alla stationära batterier, både bly och NiCd.

Vi levererar säker strömförsörjning till bl a sjukhus, industri, serverhallar, nätbolag och företagskunder. Dessutom utför vi service och tillhandahåller slitagedelar till samtliga fabrikat inom området UPS, DC-system och reservkraft.

 

Information och ansökan

Frågor och ansökan mailas till

 

Sista ansökningsdag 2024-03-31

Tillträde snarast, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstidens utgång.

 

Ladda ner annons i pdf här>>

 

Eventuell kontakt från rekryteringsfirmor undanbedes vänligen men bestämt.

 

 

 

 

Intresseanmälan

Är du intresserad av att arbeta hos oss trots att vi inte söker medarbetare inom ditt erfarenhetsområde, kan du skicka en spontanansökan. Har du erfarenhet eller ett brinnande intresse inom säker strömförsörjning, det vill säga UPS-anläggningar, dieselreservkraftverk, likriktare och batterier samt tillhörande tjänster för säker drift kan du höra av dig till oss. 

MERITERANDE

För att trivas hos oss är det viktigt att visa såväl affärsmässighet som prestigelöshet. Vi är ett företag med drygt 20 medarbetare vilket innebär att du behöver tycka om att ha en stor bredd i arbetsuppgifter. 

Du behöver ha:

  • Praktisk- och teoretisk kunskap inom el och teknik.
  • Inneha B-körkort
  • Erfarenhet att arbeta i Officemiljö
  • Svenska flytande i tal och skrift

Maila en intresseanmälan till: