Lediga tjänster!

Datum: 2019-04-05 /

Vi expanderar och söker nya medarbetare!

Har du tröttnat på långa bilköer på väg till jobbet? Välkommen att söka arbete hos oss i Kungälv.

Om UPS-teknik

Sedan starten 2002 har mycket hänt på UPS-teknik! Med mer än 17 år i branschen och 18 medarbetare är vi en stark partner och helhetsleverantör när det gäller säker strömförsörjning. Vi levererar produkter med hög kvalitet, hög driftsäkerhet, rätt pris/prestanda och enkelt handhavande. Detta tillsammans med våra servicetjänster ger en kontaktyta för våra kunder oavsett om det gäller produkter eller service inom säker strömförsörjning. Vi finns i Kungälv och har snabba leveranser till bl.a. sjukhus, industri, serverhallar, fartyg, nätbolag och privata företag. Vi genomför service på samtliga fabrikat inom området UPS, DC-system och reservkraft. UPS-teknik har ett nära samarbete med Kehua Tech, som har över 30 års erfarenhet av att tillverka samt utveckla UPS och DC-system. Vår leverantör av dieselreservkraftverk är Elcos och produkterna monteras i Italien.

Servicetekniker

Vi behöver förstärka teknikergruppen och söker två servicetekniker!

Service och installation av UPS-anläggningar, batterisystem samt reservkraft hos kunder framförallt i Sverige.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett serviceteam vars uppgift är installation, förebyggande underhåll, reparation och driftsättning av system. Våra kunder finns utspridda i södra Sverige vilket innebär att resor med övernattning är en naturlig del av arbetet och körkort ett krav. Beredskap tillkommer på sikt, då säker strömförsörjning innebär att vi är tillgängliga dygnet runt för support till våra kunder. Vi har kunder som kräver särskild säkerhetsprövning och vi kommer därför att begära att du uppvisar utdrag ur belastningsregistret.

Din kompetens

Vi ser gärna att du har praktisk och teoretisk kunskap inom området och att du genomgått elprogrammet eller likvärdigt, men detta är inget krav. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du som söker har förmåga både till självständigt arbete men även i grupp. Andra värdefulla egenskaper för detta arbete är flexibel, fokuserad, målmedveten och självgående. Att vara lösningsorienterad och vana att prioritera ärenden är en stor fördel i arbetet. 
Vi ser gärna att du har

 • Erfarenhet inom yrkesområdet.
 • Goda kunskaper inom elektronik, kraftelektronik och mätteknik.
 • B-körkort är ett krav.
 • Intresse för service och kundrelationer.
 • God social förmåga.
 • Noggrann och ansvarskännande.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • IT-vana, behärska Office-paket och affärssystem.

För mer information om tjänsten via arbetsförmedlingen: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Platsbanken/annonser/23228976

Kontaktperson hos oss:
Mikael Eydal, Serviceansvarig, 010-330 46 21
Skicka in din ansökan / intresseanmälan senast den 1:a maj till

Teknisk säljare

Vi behöver förstärka säljorganisationen och söker teknisk säljare!

Vi söker en kompetent och engagerad säljare för försäljning av säker strömförsörjning, det vill säga UPS-anläggningar, dieselreservkraftverk, likriktare och batterier samt tillhörande tjänster för säker drift.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett säljteam vars uppgift är sälja produkter och tjänster inom säker strömförsörjning. Våra produkter och tjänster omfattar UPS-system, likströmssystem, batterier och dieselgeneratorer och vi har kunder som sjukhus, industrier, serverhallar, fartyg, nätbolag och privata företag. Ditt uppdrag blir att arbeta med försäljning genom hela säljprocessen och innefattar kundkontakt, dimensionering av system, offertarbete, uppföljning m.m. Arbetet sker och utvecklas i nära samarbete med säljare, tekniker och kunder. Vi har kunder som kräver särskild säkerhetsprövning och vi kommer därför att begära att du uppvisar utdrag ur belastningsregistret.

Din kompetens

Vi ser gärna att du har praktisk och teoretisk kunskap inom området, men detta är inget krav. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du som söker har förmåga både till självständigt arbete men även i grupp. Andra värdefulla egenskaper för detta arbete är flexibel, fokuserad, målmedveten och självgående. Att vara lösningsorienterad och vana att prioritera ärenden är en stor fördel i arbetet.
 
 • Tidigare erfarenhet av teknisk försäljning.
 • Grundläggande dokumenterade kunskaper inom teknik (elektronik).
 • Intresse för långsiktiga kundrelationer.
 • God social förmåga och lyhörd.
 • Noggrann och ansvarskännande.
 • Serviceinriktad.
 • Tycka om att arbeta självständigt och har kunskap om hela säljprocessen.
 • Förutsättningar för att driva långsiktiga projekt med kunder samtidigt som du har förmåga att få avslut i affärer där både säljare och köpare är nöjda.
 • B-körkort är ett krav.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
 • Mångårig IT-vana, behärska Office-paket och affärssystem inkl CRM.

För mer information om tjänsten via arbetsförmedlingen: https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Platsbanken/annonser/23229060

Kontaktperson hos oss:
Gunnar Vidal, VD, 010-330 46 20
Skicka in din ansökan / intresseanmälan senast den 1:a maj till