Om UPS-teknik i Väst AB

Sedan starten år 2002 har mycket hänt på UPS-teknik! Med mer än 16 år i branschen och 17 medarbetare är vi idag en stark partner och helhetsleverantör när det gäller säkert strömförsörjning. Vi levererar produkter med hög kvalitet, hög driftsäkerhet, rätt pris/prestanda och enkelt handhavande. Detta tillsammans med våra servicetjänster ger en kontaktyta för våra kunder oavsett om det gäller produkter eller service inom säker strömförsörjning. Via vårt stora lager i Kungälv har vi snabba leveranser och vi har även ett eget testrum för att kvalitetssäkra anläggningar innan leverans. Där utför vi kundanpassade tester, mätningar och belastningsprov på anläggningar tillsammans med kunden. Vi har utrustning för att utföra elkvalitetsmätningar och analyser på elnät samt utrustning för att utföra kompletta batterikapacitetstest på alla stationära batterier, bly och nicd.

Vi levererar säker strömförsörjning till bl a sjukhus, industri, serverhallar, fartyg, nätbolag och privata företag. Dessutom utför vi service och tillhandahåller slitdelar till samtliga fabrikat inom området UPS, DC-system och reservkraft.

UPS-teknik kan även, via vårt dotterbolag Energiteknik i Kungälv AB (http://www.enertek.se), leverera kompletta solenergilösningar som kopplas in till elnätet och därmed minskar behovet av inköpt el för våra kunder. Avancerade system med enkelt handhavande och övervakningsbara via internet.

UPS-teknik har ett nära samarbete med Kehua Tech, som har över 30 års erfarenhet av att tillverka samt utveckla UPS och DC-system. Kehua Tech är ett Kina-baserat företag med över 3000 anställda och över 300 R&D ingenjörer samlat i fyra fabriker. Vi är även samarbetspartner med Hoppecke Batterien GmbH vilket innebär försäljning och service på ventilreglerade och fritt ventilerade blybatterier samt nicd-batterier. Vi har också avtal med ett antal lokala batteriföretag vilket innebär att vi kan hitta specialanpassade batterilösningar för våra kunder och med snabb leverans.

Har du strömförsörjningsproblem? - Våra medarbetare hjälper dig dygnet runt, året om!


 

Miljöpolicy

Här finner du information om UPS-teknik miljöpolicy:

Kvalitetspolicy

Här finner du information om UPS-teknik kvalitetspolicy: