Är du vår nya kollega!

Vi vill förbättra tillgänglighet för våra kunder och söker en Servicetekniker som kan utgå från Skåneregionen.

OM UPS-TEKNIK

Sedan starten 2002 har mycket hänt på UPS-teknik! Med mer än 18 år i branschen och 18 medarbetare är vi en stark partner och helhetsleverantör när det gäller säker strömförsörjning. Vi levererar produkter med hög kvalitet, hög driftsäkerhet, rätt pris/prestanda och enkelt handhavande. Våra kunder har en kontaktyta oavsett om det gäller produkter eller service inom säker strömförsörjning.

Vårt huvudkontor finns i Kungälv och har snabba leveranser till bl.a. sjukhus, industri, serverhallar, fartyg, nätbolag och privata företag.

Vi genomför service på samtliga fabrikat inom området UPS och reservkraft (dieselgeneratorerI).

Variationen av kunder och att arbetet är självständigt är något som uppskattas av våra tekniker.

För att arbeta som servicetekniker behöver du ha praktisk och teoretisk kunskap inom området, genomgått el-programmet eller likvärdigt. Dessutom är egenskaper som att ha förmåga både till självständigt arbete och arbete i grupp värdefullt. Att vara lösningsorienterad och vana av att prioritera ärenden är en stor fördel.

Kvalifikationer:

- Genomgått elprogrammet eller likvärdig gymnasial utbildning.

- B-körkort.

- Svenska och engelska i tal och skrift.

- Intresse för service och kundrelationer.

- Praktisk erfarenhet inom yrkesområdet och vana från praktiskt arbete.

Meriterande:

- Goda kunskaper inom elektronik, kraftelektronik och mätteknik.

- God social förmåga.

- Noggrann och ansvarskännande.

- IT-vana, behärska Office-paket och affärssystem.

Du kommer att arbeta i ett serviceteam vars uppgift är installation, förebyggande underhåll, reparation och driftsättning av system. Våra kunder finns utspridda i södra Sverige vilket innebär att resor med övernattning är en naturlig del av arbetet och körkort ett krav. Företaget tillhandahåller servicebil och du kommer inledningsvis att utgå hemifrån.

Beredskap tillkommer på sikt, då säker strömförsörjning innebär att vi är tillgängliga dygnet runt för support till våra kunder. Vi har kunder som kräver särskild säkerhetsprövning och vi kommer därför att begära att du uppvisar utdrag ur belastningsregistret.

Friheten i arbetet är stor och service gruppen är ett gött gäng med bra sammanhållning.

Vi tillämpar provanställning 6 mån.

Kontaktpersoner