Lediga tjänster!

Datum: 2019-06-04 /

Vi söker ny medarbetare!

Har du tröttnat på långa bilköer på väg till jobbet och vill arbeta i ditt närområde? Välkommen att söka arbete hos oss i Kungälv.

Om UPS-teknik

Sedan starten 2002 har mycket hänt på UPS-teknik! Med mer än 17 år i branschen och 18 medarbetare är vi en stark partner och helhetsleverantör när det gäller säker strömförsörjning. Vi levererar produkter med hög kvalitet, hög driftsäkerhet, rätt pris/prestanda och enkelt handhavande. Detta tillsammans med våra servicetjänster ger en kontaktyta för våra kunder oavsett om det gäller produkter eller service inom säker strömförsörjning. Vi finns i Kungälv och har snabba leveranser till bl.a. sjukhus, industri, serverhallar, fartyg, nätbolag och privata företag. Vi genomför service på samtliga fabrikat inom området UPS, DC-system och reservkraft. UPS-teknik har ett nära samarbete med Kehua Tech, som har över 30 års erfarenhet av att tillverka samt utveckla UPS och DC-system. Vår leverantör av dieselreservkraftverk är Elcos och produkterna monteras i Italien.

Medarbetare lager / verkstad

Vi söker medarbetare till lager / verkstad!

Arbetsuppgifter

Vi söker en medarbetare för lager- och verkstadsarbete till vår verksamhet i Kungälv. Du kommer att arbeta med UPS-anläggningar, reservkraft, solceller och batterisystem. Arbetet innefattar att färdigställa kundleveranser utifrån kundspecifikation, vilket innebär montering och funktionstester. Du kommer skicka och ta emot gods och därtill kommande kringuppgifter. Du har kunskaper inom mekanik och/eller verkstadsarbete samt elkunskaper men också ett brinnande intresse för hög servicenivå och noggranna installationer. Givetvis är god social förmåga en tillgång. Arbetet innebär även leveranser och montage på plats hos kund och andra ärenden, vilket gör att körkort är ett krav. Vi har kunder som kräver särskild säkerhetsprövning och vi kommer därför att begära att du uppvisar utdrag ur belastningsregistret.

Din kompetens

Vi ser gärna att du har praktisk och teoretisk kunskap inom området. och att du genomgått el-programmet eller likvärdigt, men detta är inget krav. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du som söker har förmåga både till självständigt arbete men även i grupp. Andra värdefulla egenskaper för detta arbete är flexibel, fokuserad, målmedveten och självgående . Vi ser gärna att du har

- Erfarenhet inom yrkesområdet.

- B-körkort är ett krav, truckkort meriterande.

- Intresse för service och kundrelationer.

- God social förmåga.

- Noggrann och ansvarskännande.

- Svenska och engelska i tal och skrift.

- IT-vana.

Kontaktperson hos oss:
Anna Jyrnäs, Lager / verkstad 010-330 46 28
Skicka gärna in din ansökan till

 

Intresseanmälan Servicetekniker

Servicetekniker

Vi har i dagsläget ingen pågående rekrytering, men vid intresse av arbete som Servicetekniker tar vi gärna emot en intresseanmälan!

Service och installation av UPS-anläggningar, batterisystem samt reservkraft hos kunder framförallt i Sverige.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett serviceteam vars uppgift är installation, förebyggande underhåll, reparation och driftsättning av system. Våra kunder finns utspridda i södra Sverige vilket innebär att resor med övernattning är en naturlig del av arbetet och körkort ett krav. Beredskap tillkommer på sikt, då säker strömförsörjning innebär att vi är tillgängliga dygnet runt för support till våra kunder. Vi har kunder som kräver särskild säkerhetsprövning och vi kommer därför att begära att du uppvisar utdrag ur belastningsregistret.

Din kompetens

Vi ser gärna att du har praktisk och teoretisk kunskap inom området och att du genomgått elprogrammet eller likvärdigt, men detta är inget krav. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du som söker har förmåga både till självständigt arbete men även i grupp. Andra värdefulla egenskaper för detta arbete är flexibel, fokuserad, målmedveten och självgående. Att vara lösningsorienterad och vana att prioritera ärenden är en stor fördel i arbetet. 
Vi ser gärna att du har

  • Erfarenhet inom yrkesområdet.
  • Goda kunskaper inom elektronik, kraftelektronik och mätteknik.
  • B-körkort är ett krav.
  • Intresse för service och kundrelationer.
  • God social förmåga.
  • Noggrann och ansvarskännande.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • IT-vana, behärska Office-paket och affärssystem.


Skicka gärna in din intresseanmälan till